Page content

article content

Massage Olie Basis

Massage olie basis, wat verstaan we daar onder?

Even een heerlijke massage om al uw spieren los te maken. U helemaal van top tot teen ontspannen en u even in een andere wereld te wanen. Voor een goede massage is een goede basis massage olie nodig. Maar wat is nu een goede massage olie? Een goede basis massage olie start met een basisolie die ervoor zorgt dat de huid beter glijdt en de massage niet stroef verloopt.

Daarnaast kunnen andere (etherische) oliën worden toegevoegd om de olie nog rijker te maken. De olie een extra stimulans te geven, heerlijk te laten geuren, wat het genot en de ontspanning van de massage verhoogt.

De massageolie van Royal Oil is een zuivere massageolie, onbewerkt, is 100% natuurlijk. De olie heeft een basis van 90 % amandelolie rf, 10% jojoba olie. Deze massageolie bevat nog alle vitamines en mineralen en heeft geen synthetische ingrediënten.

Als u een parfum aan deze basis olie toevoegt is deze niet meer 100% natuurlijk. Dit wil niet zeggen dat de kwaliteit drastisch omlaag gaat. Onze massage olie is een perfecte basis om te mengen en is zeer geschikt om het lichaam te masseren voor algemene doeleinden.

Hier beneden een video met een algemene uitleg over verschillende soorten oliën.  Er wordt ook over de Jojoba en amandelolie gesproken.

Toepassingen en gebruik massage olie basis:

De Basis massage olie zorgt ervoor dat er een laagje op de huid komt, waardoor de huid wordt beschermd tegen invloeden van buitenaf. Voor de masseur is de olie perfect te gebruiken en geeft een soepele en plezierige hand. Eenmaal op de huid aangebracht beschermd de olie ook tegen afkoeling.

De massageolie heeft een kalmerende werking op het zenuwstelsel, het verbeteren van het geheugen en gezichtsvermogen. De massageolie is geschikt voor elk huidtype. De basis olie is ook een weldaad voor de droge of geïrriteerde huid, eczeem, schaafwonden, rimpels en jeuk.

Hier is een link naar wikipedia waar je nog veel meer informatie over massage olie kunt lezen.

Ga hier direct naar de webshop.

Comment Section

0 reacties op “Massage Olie Basis

Plaats een reactie


*