Page content

article content

Hoe Kan Ik Etherische Olie Veilig Gebruiken?

Etherische olie is een prachtig natuurproduct. Wanneer je het veilig gebruikt kan het een zeer positief effect op je gezondheid hebben. Het is dan ook van belang dat je zorgvuldig met de olie omgaat. Weet je wanneer en hoe je de olie veilig kunt gebruiken? Bij verkeerd gebruik kan etherische olie een flinke uitwerking hebben. Irritaties of uitslag kunnen dan het gevolg zijn.

In deze video vertellen we onder andere wat je kunt doen als het misgaat. En hoe je kunt testen of jij tegen een bepaald type olie kan. Want iedereen is anders en het gebruik van etherische oliën is dan ook voor iedereen verschillend. Met onze tips kan je de etherische olie op een veilige manier gebruiken.

Tips voor veilig gebruik van etherische olie

We geven tips hoe je deze weldadige olie veilig kunt gebruiken tijdens de zwangerschap. Wat de juiste dosering is voor baby’s, kinderen en volwassenen, voor zowel inwendig- als uitwendig gebruik.

Door de olie op de juiste manier te bewaren blijft de etherische olie zijn kracht behouden. Wij leggen uit hoe je de olie op de beste manier kunt bewaren zodat je optimaal kunt blijven profiteren van zijn werking. Zorg er in ieder geval voor dat de verpakkingen buiten bereik van kinderen blijven. Een enkele druppel kan al een groot effect hebben.

Wanneer je zorgvuldig omgaat met de dosering en toepassingen van deze oliën is het gebruik volledig veilig.

Comment Section

0 reacties op “Hoe Kan Ik Etherische Olie Veilig Gebruiken?

Plaats een reactie


*