Page content

article content

Etherische Olie Hooikoorts

Hooikoorts is een allergische reactie na het inademen van stuifmeel afkomstig van grassen, bomen en andere planten. De meest voorkomende klachten bij hooikoorts zijn niezen, traanogen, een loopneus of verstopte neus. In Europa heeft ongeveer een kwart van de mensen last van hooikoorts.

Zodra grassen, bomen, planten en bloemen in hun bloeiperiode komen beginnen de hooikoorts klachten. Sommige bomen beginnen al in januari of februari. Er zijn grassoorten die tot laat in september stuifmeel afgeven. Hierdoor kan je een groot deel van het jaar last hebben van hooikoorts.

Hooikoorts klachten verminderen of zelfs oplossen

Er zijn heel wat middelen in de handel die hooikoorts klachten kunnen verminderen. Deze medicijnen maken gebruik van allerlei, vaak chemische, stoffen. Nadeel hiervan zijn de bijwerkingen die vaak optreden. Je gebruikt deze middelen een groot deel van het jaar. Zeker als je veel last hebt van hooikoorts.   

Voor een deel van de mensen werken deze middelen niet of niet voldoende. Of zijn de bijwerkingen te heftig om met het gebruik door te gaan. Het gebruik van natuurlijke middelen zoals etherische oliën bieden dan de oplossing. Door het toepassen van etherische olie kunnen de hooikoorts klachten zelf helemaal verdwijnen. De oliën kunnen worden gebruikt in een verdamper en via in- en uitwendig gebruik.

In de video worden verschillende oliën en hun werking uitgelegd door een ervaringsdeskundige. Zij probeerde diverse hooikoorts middelen, zonder succes. Tot ze etherische oliën ontdekte. Deze oliën bieden haar verlichting, meer lucht en een hooikoortsvrije omgeving.

 

Comment Section

0 reacties op “Etherische Olie Hooikoorts

Plaats een reactie


*