Page content

article content

etherische olie bij slapeloosheid

Een gezonde, diepe slaap die de hele nacht duurt en je uitgerust weer wakker laat worden. Zo zou het moeten zijn. Maar lang niet iedereen heeft deze luxe. Etherische olie laat je niet alleen ontspannen. Het kan je zelfs helpen bij slapeloosheid.

Slapeloosheid bestrijden met etherische olie

Dr. Axe legt in deze video uit wat het effect van etherische olie kan zijn op je slaapgedrag. Welke oliën werken het beste? Waarom werken deze oliën zo goed en welk effect hebben ze. Een van de bekendste etherische oliën is lavendel olie. Veel mensen zijn op de hoogte van de ontspannende werking van lavendel. Maar wist je ook dat deze etherische olie kan helpen bij slapeloosheid?
Wanneer je goed wilt slapen kan je de etherische olie op je huid gebruiken of genieten van het heilzame aroma door middel van een diffuser.
Er zijn diverse etherische oliën die een positief effect hebben op je slaapgedrag. De juiste mix van verschillende oliën helpen je om dieper te slapen, sneller en makkelijker in slaap te vallen en langer door te slapen.
Etherische oliën ontspannen je lichaam en geest. Sommige helpen zelfs de alsmaar doorgaande gedachtestroom te stoppen. Kies de juiste soorten olie die passen bij jou slaapproblemen en profiteer van hun heilzame werking. Slaap lekker….

Comment Section

1 reactie op “etherische olie bij slapeloosheid


Plaats een reactie


*