Page content

article content

Etherische olie als medicijn

Etherische oliën worden al duizenden jaren gebruikt als medicijn. Bij de natuurgeneeskunde wordt uitgegaan van het zelfherstellend vermogen van de mens. Natuurlijke oliën spelen hierbij een belangrijke rol. Zowel lichamelijke als geestelijke ongemakken zijn op te lossen door het gebruik van etherische olie als medicijn.

Wanneer gebruik je etherische olie als medicijn?

Etherische olie kan op allerlei manieren ingezet worden. Door inademing via aromatherapie, direct op de huid of zelfs door het in te nemen. Let in alle gevallen op het veilig gebruik van etherische olie. Ook al zijn het natuurlijke stoffen, de uitwerking kan zeer krachtig zijn of zelfs allergische reacties oproepen.
In deze video wordt uitgelegd hoe etherische olie kan worden ingezet als medicijn. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Niet alleen aandoeningen van de huid kunnen worden verlicht of genezen door het gebruik van oliën. Ook diverse lichamelijke klachten en ziektes worden positief beïnvloed. Zelfs geestelijke ziektes en ongemakken kunnen worden aangepakt met etherische olie als medicijn.
Pijnklachten, depressies, acne, candida, diabetes en hoge bloeddruk zijn maar enkele van de aandoeningen die op deze manier bestreden kunnen worden. Bij de juiste toepassing zijn deze oliën van grote waarde voor je gezondheid.

Comment Section

0 reacties op “Etherische olie als medicijn

Plaats een reactie


*