Page content

article content

Etherische Olie Als Deodorant

Een groot deel van de deodorant die je in de winkel kunt kopen zit vol ingrediënten als aluminium en parabenen. Vooral aluminium komt in diverse onderzoeken naar voren om zijn slechte invloed op het menselijk lichaam.

Als alternatief zijn er natuurlijke deodorantsoorten op de markt zoals kristaldeodorant. Naast dat deze deodorant wordt gemaakt uit aluminiumzout, en dus weinig beter is dan de variant met aluminium, is hij voor veel mensen niet sterk genoeg.

Vooral als je last hebt van overmatig zweten helpt een gewone deodorant niet. Ze maskeren de geur en verstoppen de huidporiën. Deodorant kan behoorlijke huidirritaties veroorzaken wanneer je daar gevoelig voor bent. Een alternatief van natuurlijke stoffen biedt de oplossing. 

Maak je eigen natuurlijke deodorant

Met behulp van etherische oliën maak je eenvoudig je eigen deodorant. In deze video leggen we uit hoe je zelf deodorant maakt met uitsluitend natuurlijke producten. De exacte samenstelling kan je zelf bepalen. Zo kan je speciale etherische oliën toevoegen die helpen tegen zweten, zoals salie. Voeg lavendel toe voor extra verzorging van de huid. En kies de geur die bij jou past om jouw deodorant uniek te maken.

In een paar eenvoudige stappen maak je zelf deodorant die je de hele dag fris houdt. Zonder dat er chemische, ongezonde stoffen aan te pas komen. Daarnaast helpen de etherische oliën je huid te verzorgen. En door het inzetten van specifieke oliën kan overmatig zweten tegengegaan worden. Elke olie heeft zijn eigen werking, kies de olie die bij jou past.

Comment Section

0 reacties op “Etherische Olie Als Deodorant

Plaats een reactie


*