Page content

article content

DIY luchtverfrisser Auto

Hangt er in jouw auto een onaangename geur? Maar wil je liever niet een van die chemische luchtverfrissers gebruiken? Maak er eenvoudig eentje zelf! Een oude luchtverfrisser, watten en etherische oliën is alles wat je nodig hebt om zelf een luchtverfrisser voor je auto te maken.

Zelf een gezonde luchtverfrisser maken met etherische olie

In diverse luchtverfrissers, ook van bekende merken, worden stoffen verwerkt die niet bepaald goed zijn voor je gezondheid. Deze stoffen mogen bijvoorbeeld niet gebruikt worden in speelgoed. Maar in luchtverfrissers en geurkaarsen mogen deze stoffen (nog) wel gebruikt worden. Het wordt wel aangeraden deze niet dagelijks te gebruiken.

Maar de kans is groot dat jij wel elke dag in je auto zit. Waarom het risico nemen dat je teveel van deze schadelijke stoffen binnen krijgt?
Maak je eigen, gezonde luchtverfrisser met behulp van etherische oliën. Deze zuivere oliën, zonder toevoegingen, hebben een weldadige werking op lichaam en geest.

Fris achter het stuur van je auto met je eigen luchtverfrisser

Door de juiste combinatie etherische oliën te gebruiken maak je jouw ideale luchtverfrisser. Stap jij ’s ochtends wat duf in de auto? Kies een heerlijk frisse, wakker makende citrus olie. Elke dag een tikkeltje gestrest in de file? Lavendel heeft een ontspannende werking op lichaam en geest. Zo kom jij relaxed op je werk aan.

In deze video laten we je precies zien hoe je van een oude luchtverfrisser, op een eenvoudige manier, een luxe luchtverfrisser maakt voor in je auto. Natuurlijk kan je hierbij jouw favoriete etherische olie gebruiken.

Comment Section

0 reacties op “DIY luchtverfrisser Auto

Plaats een reactie


*