Page content

article content

Body Splash Maak Je Zelf

Bodysplash is ideaal en heerlijk verkoelend in de zomer. En je kunt het gewoon zelf maken. In deze video laten we precies zien wat je nodig hebt om zelf je bodysplash te maken. Het is vrij eenvoudig. Kies je favoriete geur door gebruik te maken van etherische oliën. En natuurlijk kan je zoveel geuren gebruiken als je wilt. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Wat is een bodysplash?

Een bodysplash is eigenlijk een lichte parfum die je heel goed in de zomer kunt gebruiken. Het wordt ook wel body mist of body spray genoemd. Tijdens warme dagen is het de perfecte vervanging van een zware parfum. En je kunt het voor je hele lichaam gebruiken.
Een parfum is een geconcentreerde geur waar relatief veel alcohol in zit. Vooral op zonnige dagen kan de alcohol in parfum zorgen voor vlekken en huid irritaties.
In een bodysplash zit ook alcohol, maar in mindere mate. Het grootste gedeelte is water. Daardoor is de bodysplash heerlijk verkoelend in de zomer. Je kunt het zonder problemen meerdere malen per dag op sprayen. Een heerlijke verkoeling en je ruikt meteen lekker fris.
Bewaar tijdens tropische temperaturen je sprayflacon in de koelkast voor een nog verfrissender effect.

Comment Section

0 reacties op “Body Splash Maak Je Zelf

Plaats een reactie


*