Page content

article content

6 Huishoudelijke Tips Met Etherische Olie

Schoonmaken, niet iedereen houdt ervan. Maar met deze 6 huishoudelijke tips wordt schoonmaken in ieder geval een stuk natuurlijker. Door gebruik te maken van etherische olie gaat je huis niet alleen heerlijk fris ruiken. Bepaalde etherische oliën hebben een speciale werking waardoor ze meer doen dan alleen schoonmaken.

Het enige dat je nodig hebt is water, azijn en de juiste etherische oliën. Let erop dat je geen ‘imitatie’ olie gebruikt. Alleen met echte etherische oliën zal het gewenste effect bereikt worden. Bekijk de video voor de juiste verhoudingen en toepassingen van de etherische olie.

Schoonmaken met etherische olie, nog effectiever

Etherische oliën werken op verschillende manieren. Tea tree olie heeft bijvoorbeeld een desinfecterende werking. Het remt de groei van schimmels en bacteriën. Ideaal dus om de keuken of badkamer effectief mee schoon te maken.
Zelfs aangekoekte pannen krijg je eenvoudig schoon door het gebruik van etherische olie.

Ook citroen etherische olie is super effectief in het huishouden toe te passen. Vervelende geurtjes verdwijnen als sneeuw voor de zon. Met de juiste mix verdrijf je zelfs die vieze lucht uit je vuilnisbak.

En met lavendel etherische olie verjaag je die vervelende vliegen uit je huis!

Je eten lager houdbaar met etherische olie

Groenten en fruit zijn maar beperkt houdbaar. Maar wist je dat je, met de juiste etherische olie, groente en fruit langer houdbaar kunt maken? Bekijk het filmpje om te zien hoe je dat precies doet.

Etherische oliën zijn op heel veel manieren toe te passen in het huishouden. In deze video geven we je 6 effectieve huishoudelijke tips om je huis schoon en fris te maken met etherische oliën.

Comment Section

0 reacties op “6 Huishoudelijke Tips Met Etherische Olie

Plaats een reactie


*